NFL-liigan Cincinnati Bengalsin kannattaja Jeff Lanham lupasi asua baarinsa katolla voittoon saakka, jos hänen rakastamansa joukkue häviäisi Arizona Cardinalsille. Cardinals-tappio tuli 6. lokakuuta, eikä voittoa vieläkään näy.

Bengalsin kausi on ollut murheellinen, sillä joukkue on hävinnyt kaikki kymmenen otteluaan. Se hävisi viimeksi eilen Oakland Raidersille 17-10-lukemin.

Lanham on majaillut katolla olevassa teltassa jo yli viiden viikon ajan. 42-vuotias Lanham on poistunut katoltaan vain kerran puoleksi päiväksi aiemmin sovitun menon vuoksi. Tämän lisäksi hänellä on lupa käydä vessassa ja suihkussa. Ruoka miehelle tuodaan alakerran ravintolasta.

Kaikki lähti alunperin vitsistä, eikä kyseessä ole vedonlyöntiä. Rehellinen mies ei ole halunnut vain pettää lupaustaan.

Teltassa on viihdykkeenä televisio ja kuva vaimosta.

– Täällä tylsistyy päivän aikana. Ei voi tehdä mitään tai mennä minnekään. Minä vain istun täällä. Pahinta on, että en voi olla perheeni luona. Aion silti pitää lupaukseni, sillä heidän on lopulta pakko voittaa, hän kertoi lehdistölle.