Anthony Joshuan sparrikaveri paljasti: ”Hän on tiputtanut useita jätkiä tonttiin, moni lähetetty kotiin samalla viikolla”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilijä Timothy Moten on yksi niistä ottelijoista, joka on ollut auttamassa Anthony Joshuan valmistautumista revanssiin Andy Ruiz Jr:ää vastaan. Moten on profiililtaan samanlainen ottelija kuin meksikolainen Ruiz. Tyyli, koko ja etäisyys ovat samat.

– AJ on ollut henkisesti hyvässä paikassa. Sen näkee hänen silmistään. Niissä on keskittymistä, jollaista ei ole nähty. Hänellä on taistelijan sielu. Hän on henkisesti valmis tuhoamaan. AJ on kuin leijona häkissä, joka odottaa, että pääsee irti, Moten kuvailee.

Hän on sparrannut Joshuaa yhteensä yli 60 erän verran. Kaikki sparrikaverit eivät ole pystyneet samaan.

– AJ on tiputtanut muutamia jätkiä tonttiin. En kerro nimiä, mutta muutama leirille tullut on lähetetty saman viikon aikana kotiin. Hänen lyöntinsä ovat kuin ohjuksia. Hän on kovin lyöjä, kenen kanssa olen ollut samassa kehässä, Moten hehkuttaa.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€. 

Lähde: Dailymail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.