Fani lupasi asua baarinsa katolla, kunnes hänen joukkueensa voittaa: 11 ottelun tappioputki seurasi – Sitten tapahtui kummia!

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NFL-liigan Cincinnati Bengalsin kannattaja Jeff Lanham on päässyt vihdoin pois baarinsa katolta.

Mies lupasi asua baarinsa katolla voittoon saakka, jos hänen rakastamansa joukkue häviäisi Arizona Cardinalsille. Cardinals-tappio tuli 6. lokakuuta, eikä voittoa meinannut millään tulla.

Bengalsin kausi on ollut murheellinen, sillä joukkue hävisi peräti 11 ensimmäistä otteluaan. Eilen kaikki kuitenkin muuttui, kun se onnistui kukistamaan New York Jetsin lukemin 22-6.

42-vuotias Lanham ehti majailla katolla olevassa teltassa jo yli seitsemän viikon ajan.  Hänellä oli lupa käydä vessassa ja suihkussa. Ruoka miehelle tuotiin alakerran ravintolasta.

Kaikki lähti alunperin vitsistä, eikä kyseessä ole vedonlyöntiä. Rehellinen mies ei ole halunnut vain pettää lupaustaan.

Teltassa on viihdykkeenä televisio ja kuva vaimosta.

– Täällä tylsistyy päivän aikana. Ei voi tehdä mitään tai mennä minnekään. Minä vain istun täällä. Pahinta on, että en voi olla perheeni luona. Aion silti pitää lupaukseni, sillä heidän on lopulta pakko voittaa, hän kertoi aiemmin lehdistölle.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!