Futsal-Liigassa pelattiin lauantaina kolmen ottelun kierros. Sarjan kierrosraportissa kerrotaan, että yhdellä paikkakunnalla ottelussa on nähty tuomittavan epäurheilijamaista toimintaa.

”Kierroksen kiihkein ja kovaotteisin matsi nähtiin Sievissä, jossa vieraana oli Someron Voima. Otteet yltyivät niin rumiksi, että erotuomaristo joutui jakamaan useita varoituksia. Mergim Bushi (SoVo) sai suoran punaisen kortin rumasta jälkipelistä avauspuoliajalla, Valdrin Rashica (SoVo) ja Rami Tirkkonen (Sievi) vaarallisista taklauksista sivurajan tuntumassa seinän vieressä. Sievin kuuluttaja joutui varoittamaan kotiyleisöä rasistisista huuteluista.

Maalien suhteen oli tasaista: Juho Alasuutari rouhi avauspuoliajan ainoan maalin, Arber Istrefi tasoitti nopeasta hyökkäyksestä SoVon pelatessa pienen hetken 4 vs. 3 -ylivoimalla. Joonas Manzo vei vieraat 1–2-johtoon ohjaamalla Eetu Kaurian laukauksen maalinedustalta, mutta Jesse Heinonen tasoitti rangaistuspotkusta 38. minuutilla. Maalittoman jatkoajan jälkeen Sievi FS oli terävämpi 10 metrin voittomaalikilpailussa ja piti kaksi sarjapistettä kotonaan helpottaen ahdinkoaan sarjan hännillä. Isäntien Miikka Isosalo loisti torjunnoillaan. SoVo joutuu tyytymään yhteen tasapelipisteeseen ja jatkamaan sunnuntaina Tornion Palloveikkojen vieraaksi siipirikkona”, tiedotteessa kerrottiin Sievi-SoVon tapahtumista.

Kierroksen tulokset:

Sievi FS – SoVo 3–2 vm., 2–2 ja., 2–2 (1–0)
PP-70 – JoSePa 0–1 (0–0)
Akaa Futsal – FC Kemi 6–4 (3–3)