Huima kausi menossa! – Suomalaispelaaja voitti jo vuoden neljännen kaksinpelin ammattilaisturnauksensa Tunisiassa: ” Olen ylpeä suorituksestani”

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Anastasia Kulikova, 19, voitti vuoden neljännen kaksinpelin ammattilaisturnauksensa Tunisiassa. Suomalainen jatkaa kauttaan vielä yhden turnauksen verran ensi viikolla samassa paikassa.

Neljänneksi sijoitettu Kulikova (WTA-584) oli todella vakuuttavassa vireessä kovilla ulkokentillä pelatussa $15,000 ITF-turnauksessa. Viime viikolla hän ylsi loppuotteluun Tshekissä, mutta tällä viikolla suomalainen meni loppuun asti häviämättä erääkään.

Yhteensä turnausvoittoon vaadittiin viisi voittoa. Loppuottelussa asettui vastaan toiseksi sijoitettu japanilainen Yuriko Lily Miyazaki (WTA-552). Japanilainen aloitti ottelun räväkästi ja siirtyi jo 5-2 johtoon. Miyazakilla oli myös syötössään eräpallo, mutta Kulikova ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan taisteli tiensä erävoittoon 7-6(6). Toisessa erässä 19-vuotias suomalainen oli murron verran parempi, mikä toi turnausvoiton erin 7-6(6), 6-4.

– Päivän ottelu oli tiukka ja neljään otteeseen jouduimme myös odottamaan sään takia. Vastustajani ei antanut minun pelata omaa peliäni, kunnes avauserän 2-4 tilanteessa aloin pystyä lukemaan hänen peliään paremmin ja pääsin peliin kiinni. Selvitin pitkän pallon päätteeksi eräpallon tilanteessa 2-5, 30-40 ja olin myös tiebreikkiä 0-3 tappiolla, mutta sain käännettyä erän itselleni. Olin käytännössä koko ottelun tappioasemassa. Olen ylpeä suorituksestani ja noususta, kommentoi tyytyväinen Kulikova.

– Pelaan täällä vielä ensi viikolla yhden turnauksen. Pyrin lopettamaan vuoden vahvasti.

Tänä vuonna on Kulikova ainoa suomalaisnainen, joka on juhlinut kaksinpelin ammattilaisturnausvoittoa. Kulikova on voittanut palkintoarvoltaan 15,000 dollarin ITF-turnaukset Tampereella, Savitaipaleella, Tukholmassa ja Monastirissa.

Lähde: Tennisliitto

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!