Manse PP tiedotti kovan luokan hankinnasta

© Kuva: Juha Tamminen

Manse PP on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Mikko Haukkalan kanssa. 34-vuotias Haukkala on totuttu näkemään ulkokentällä kopparin roolissa ja sisäpelissä vaihtajan roolissa.

Hän voittanut kolmesti Suomen mestaruuden Vimpelin Vedon riveissä ja pelannut urallaan neljästi Itä-Länsi-ottelussa. Haukkala on pelannut Superpesis-urallaan yhteensä 351 runkosarjan ottelua, joissa hän on kerännyt tehot 21 + 93 = 114 lyötyä ja 222 tuotua juoksua. Kärkilyöntejäkin on kasaantunut komeat 1116 kappaletta. Tämän lisäksi Haukkalan tilillä on mahtavat 118 pudotuspeliottelua, joissa juoksuja on syntynyt 6 + 20 = 26 lyötyä ja 60 tuotua juoksua.

– Hyvillä mielin liityin Manse PP:seen. Koko urani olen pesäpalloa pelannut Pohjanmaalla, niin nyt näkee vähän muuallakin. Virtaa on niin kuin pienessä kylässä, Haukkala iloitsi tiedotteessa sopimuksestaan.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.