Maailmanlistalla sijalla 22 oleva Ranskan Lucas Pouille joutuu jättämään Australian avoimet väliin. 25-vuotias tennistähti kärsii edelleen kyynärpäävammasta.

Australian avoimet alkavat tammikuun 20. päivä. Pouille olisi varmasti halunnut osallistua tulevan kauden ensimmäiseen Grand Slamiin, sillä tänä vuonna hän taisteli tiensä välieriin juuri Australiassa, mikä on hänen uransa paras saavutus Grand Slameissa.

– Teimme kaikkemme, jotta olisin ollut kunnossa vuoden alkuun mennessä. Noudatimme jokaista lääketieteellistä protokollaa, mutta se ei riittänyt tällä kertaa. Tämä on minulle suuri pettymys etten voi osallistua Australian avoimiin. Olen surullinen, mutta kausi on kuitenkin pitkä ja urani on vielä pitkä. Keskityn nyt laittamaan itseni sata prosenttiseen pelikuntoon ja palaan vahvempana, Pouille kirjoitti sosiaalisen median tileillään.

Pouille on ollut sivussa tositoimista lokakuusta asti.