Suomalaishiihtäjä on toipunut vaivoistaan ja lähtee toiveikkaana kisaamaan – ”Varmasti vauhtikin paranee entisestään”

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaishiihtäjille on tarjolla kansainvälinen kolmen päivän kilpailurupeama, kun Skandinavia Cup alkaa perjantaina Vuokatissa. Ohjelmassa on perjantaina perinteisen sprintit, lauantaina 20/30 kilometrin yhteislähdöt perinteisellä ja sunnuntaina vapaan 10/15 kilometrin väliaikalähtökilpailut.

Juuso Haaralalle kotimaan Skandinavia Cup tarjoaa mielenkiinnolla odotettavia kilpailuja.

– Pertsan sprintissä välieräpaikkaa ehdottomasti lähden ainakin hakemaan. Maasto on hyvä, paljon nousua, jonka pitäisi sopia minulle. Kovatasoinen kilpailu on taas tulossa. Sunnuntaina hiihdän myös vapaan 15 kilometriä, siitä yritän hakea hyvää tulosta. Lauantaina en hiihdä. Viime vuonna tehtiin ehkä se virhe, että yritettiin alkukauteen ottaa vähän liikaa kisoja, ja tuli paljon aika tasapaksuja hiihtoja. Nyt päätettiin valmentajan kanssa, että yritetään fiksummin kisata tässä alkukaudella, että onnistuneita hiihtoja tulisi enemmän, Haarala sanoo.

Haaralan alkukausi on ollut tunnelmiltaan kaksijakoinen, mutta Rukan maailmancupissa varsinkin karsinnan 17. sija on ehdottomasti positiiviselle puolelle laskettava onnistuminen. Elokuussa tullut juoksijan polvi -vaiva on pitänyt juosten tehtävät lenkit syksyllä minimissä, mikä on hänen mukaansa näkynyt hieman alkukauden kilpailuissa.

– Nyt jalka kestää jo juoksua, ja on mennyt selkeästi parempaan suuntaan. Varmasti vauhtikin kauden mittaan paranee entisestään.

Lähde: Hiihtoliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!