Alexander Zverev eteni uransa kovimpaan saavutukseen sveitsiläislegendan kustannuksella

© Kuva: Getty Images

Tenniksen huippupotentiaaliseen nuoreen kaartiin kuuluva Alezander Zverev otti kovan päänahan Australian avointen puolivälierissä. Hän voitti Sveitsin Stan Wawrinkan, joka on kolminkertainen Grand Slam -voittaja.

Erälukemat kirjattiin ottelussa 6-1, 3-6, 4-6, 2-6. Zverevin koneet käynnistyivät vasta ottelun toisessa erässä ja etenkin hänen syöttöpelinsä alkoi toimia hurjalla tavalla. Kaksikon ykkössyötössä oli hurja ero, kun Zverev onnistui niissä 80-prosenttisesti ja Wawrinka 56-prosenttisesti.

Wawrinka ei pystynyt yhtä vahvaan esitykseen kuin viime kierroksella Daniil Medvedeviä vastaan, jossa hän pelasi parasta tennistään miesmuistiin. Zverev kohtaa välierissä voittajan ottelusta Dominic ThiemRafael Nadal.

Saksalainen ei ole koskaan aiemmin edennyt urallaan missään Grand Slam -turnauksessa välieriin asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.