Kokeneet Stan Wawrinka ja Rafael Nadal taistelivat upeat voitot Australian avoimissa

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Australian avoimet tarjoili viikon alkajaisiksi pari todellista herkkupalaa miesten kaksinpelissä. Varhaisaamun huippuottelussa Stan Wawrinka päihitti Daniil Medvedevin viisieräisessä trillerissä.

Kokenut Wawrinka vei avauserän nimiinsä 6-2, mutta sen jälkeen hän hukkasi otteensa, ja oli Medvedevin vuoro viedä peliä. Nuori venäläinen vei toisen erän numeroin 2-6 ja kolmannen 4-6. Otteluvoitto näytti jo lipuvan Medvedeville, mutta Wawrinka taisteli neljännen erän tiebreakiin. Siinä hän oli parempi 7-2. Tämä lamaannutti lupaavan Medvedevin ja hän ei pystynyt vastaamaan enää kolminkertaisen Grand Slam -voittajan pommitukseen. Wawrinka painoi rajoja pitkin kenttään välillä todella upeita yhden käden rystyjä. Viimeinen erä meni Wawrinkalle selvästi lukemin 6-2. Kaksikko esitti todella laadukasta tennistä minuuttia vaille 3,5 tunnin ajan.

Myös Rafael Nadal ja Nick Kyrgios äityivät tarjoilemaan tennisherkkua. kolme tuntia ja 42 minuuttia kestänyt ottelu kääntyi lopulta espanjalaiselle erälukemin 6-3, 3-6, 7-6 (8-6), 7-6 (4). Ottelun selvä kulminaatiopiste oli kolmannen erän tiebreak. Tuon häviäminen selvästi söi urheasti taistelleen Kyrgiosin moraalia. Vaikka neljäskin erä oli lukemien perusteella tasainen, niin putosi australialaisen pelin taso. Hänelle tuli helpompia virheitä ja välillä hyökkäysratkaisut olivat väsyneeltä pelaajalta tyhmän rohkeita. Nadal puolestaan piti tasonsa ja hänen pelinsä näytti hyvin energiseltä.

Nadal kohtaa puolivälierissä Dominic Thiemin ja Wawrinka Alexander Zverevin.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!