Kovia nimiä lauluun Australian avointen miesten kolmannella kierroksella

© Kuva: Getty Images
Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!

Australian avointen yllätysten päivä sai jatkoa, kun Kreikan Stefanos Tsitsipas taipui Kanadan Milos Raonicin käsittelyssä suoraan kolmessa erässä. Kolmas eristä venyi tiebreakiin. Lukemat kirjattiin 7-5, 6-4, 7-6(2).

Tsitsipasia kohtaan oli tämän vuoden turnauksessa kovat odotukset, koska viime vuonna hän eteni välieriin ja voitti matkan varrella muun muassa Roger Federerin.

Marin Cilicin ja Roberto Bautista-Agutin välinen kolmannen kierroksen ottelu oli tasaisempaa vääntöä. Ratkaisu saatiin vasta viidennessä erässä yli neljän tunnin tahkoamisen jälkeen. Cilic voitti maailmanlistalla yhdeksäntenä olevan espanjalaisen erin 7-6(3), 4-6, 0-6, 7-5, 3-6.

Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!