Kovia nimiä lauluun Australian avointen miesten kolmannella kierroksella

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Australian avointen yllätysten päivä sai jatkoa, kun Kreikan Stefanos Tsitsipas taipui Kanadan Milos Raonicin käsittelyssä suoraan kolmessa erässä. Kolmas eristä venyi tiebreakiin. Lukemat kirjattiin 7-5, 6-4, 7-6(2).

Tsitsipasia kohtaan oli tämän vuoden turnauksessa kovat odotukset, koska viime vuonna hän eteni välieriin ja voitti matkan varrella muun muassa Roger Federerin.

Marin Cilicin ja Roberto Bautista-Agutin välinen kolmannen kierroksen ottelu oli tasaisempaa vääntöä. Ratkaisu saatiin vasta viidennessä erässä yli neljän tunnin tahkoamisen jälkeen. Cilic voitti maailmanlistalla yhdeksäntenä olevan espanjalaisen erin 7-6(3), 4-6, 0-6, 7-5, 3-6.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!