Naisten pujottelussa nähtiin mehukas voittotaistelu – suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta

© Kuva: Getty Images

Krotian Zagrebissa alppihiihdon maailmancup jatkuu vuoden ensimmäisellä osakilpailulla, naisten ja miesten pujottelulla läpi viikonlopun.

Tänään kisatussa naisten pujottelussa starttasi Riikka Honkanen (#67) ja Nella Korpio (#61). Suurelta lähtönumerolta startannut Honkanen taipui täpärästi toiselta kierrokselta ja oli ensimmäisen kierroksen 35:s. Honkasen aika 01.01.34. jäi 00.11 sekuntia 30 parhaan joukosta. Korpion lasku lähti sähäkästi liikkeelle ensimmäiseen väliaikaan (+0.36 / 36:s) mutta lasku päättyi harmillisesti ulosajoon.

– Rinne oli jäinen, joten pysyi hyvässä kunnossa loppuun asti, eikä pahemmin tullut edes uraa radalle. Loppuosa laskustani meni ihan hyvin. Ekalla jyrkällä oli hieman ongelmia ja sen jyrkän jälkeen muutaman käännöksen alotin liian aikaisin. Toki harmittaa että jäi TOP30 pienestä kiinni, mutta ihan tyytyväinen olen suoritukseen, summaa Honkanen.

Ensimmäisen kierroksen pohja-ajan pujotteli Slovakian Petra Vlhova ensimmäisellä laskulla. Vlhova täräytti kellosta huimat sekunnit 57.25, eikä muilla kanssasiskoilla ollut saumaa samaan sekuntiin.

Toisella kierroksella pujottelua dominoiva kaksikko Vlhova ja Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin ottivat todella mittaa toisistaan. Shiffrin täräytti tauluun kärkiajan -2.18 sekunnin erolla Itävallan Katharina Liensbergeriin ja sai kisakansan hurmokseen. Vlhova ei kuitenkaan tyytynyt Shiffrinin sekunteihin ja laittoi sukset leikkaamaan siten, että slovakialainen löi Shiffrinin 1.31 sekunnilla. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon Petra Vlhova 1:57.98, toiselle sijalle Mikaela Shiffrin (+1.31) ja kolmanneksi Itävallan Katharina Liensberger (+3.49).

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.