Liiganousija piinasi sitkeästi kärkijoukkuetta tänään poikkeuksellisesti klo 12 pelatussa Salibandyliigan ottelussa, vaikka Classic lopulta kaatoikin Steelersin 12-7. Koululaisten pelitapahtumaan yhdistettyä liigaottelua seurasi Tampere Areenalla mukavasti 1 375 katsojaa.

Kahdentoista minuutin pelin jälkeen kolme maalia tappiolla ollut Steelers nousi toisessa erässä ensin rinnalle ja sitten johtoon ja tasoitti vielä Classicin uuden repäisyn jälkeen taukotilanteeksi 7-7. Kolmannessa erässä kestomestari kuitenkin väläytti perävalojaan, kun Aaro Helin, ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt 17-vuotias Alpo Laitila ja Oskari Heikkilä pommittivat eron taas kolmeen. Viimeisellä viisiminuuttisella komisteli vielä Ville Lastikka lukemia laukomalla ottelun toisen ja kolmannen maalinsa. Aaro Helin oli saldollaan 3+1 Classicin tehomies, Teräsmiehistä saman tittelin ansaitsi maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Joonas Viitanen.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Oilers–SPV ja Happee–OLS.

Lähde: Salibandyliiton tiedote