Serena Williamsin ja Caroline Wozniackin ensimmäinen ja viimeinen turnaus nelinpeliparina ei saanut satumaista päätöstä. Ystävykset hävisivät Uudessa-Seelannissa Aucklandin WTA-turnauksen loppuottelussa yhdysvaltalaispari Taylor Townsendille ja Asia Muhammadille suoraan kahdessa erässä.

Lukemat kirjattiin reilun tunnin kestäneessä väännössä 6-4, 6-4. Williams ja Wozniacki halusivat pelata kerran parina ennen kuin tanskalainen Wozniacki lopettaa myöhemmin tänä keväänä.

Voitto oli Townsendin ja Muhammadin uran ensimmäinen. Aivan penkin alle Williamsin päivä ei mennyt, sillä hän voitti Aucklandissa kaksinpelin finaalissa Jessica Pegulan. Erät kirjattiin kyseisessä ottelussa 6-3, 6-4. 38-vuotias jenkkilegenda lahjoitti koko 43 000 dollarin voittopalkkionsa hyväntekeväisyyteen Australian maastopalojen uhreille.

wta

@WTA
A first doubles title for the team of @taylortownsend and @AsiaMuhammad!

How they beat Williams and Wozniacki in the @asb_classic final ---> wtatenn.is/GEPnpU