Suomalainen tennispelaaja ylsi välieriin Tunisiassa – ”Pelini tuntui hyvältä ja omat rutiinit kentällä löytyivät”

© Kuva: Getty Images

Oona Orpanan, 19, kisavalmistautuminen tulevaan Fed Cup -kotiturnaukseen päättyi välierätappioon Tunisiassa.

Kovilla ulkokentillä pelatussa 15,000 dollarin ITF-turnauksessa eteni kolmanneksi sijoitettu Orpana (WTA-481) kolmella voitolla neljän parhaan joukkoon. Puolivälierässä Orpana voitti kuudenneksi sijoitetun slovakialaisen Tereza Mihalikovan (WTA-528) 6-2, 6-4. Välierässä oli vastassa viidenneksi sijoitettu kazakstanilainen Gozal Ainitdinova (ATP-503). Ainitdinova ja Orpana kohtasivat myös viime viikolla Tunisiassa ja tuolloin kazakstanilainen oli vahvempi puolivälierässä. Tälläkin kertaa suomalaisen oli taipuminen erittäin vahvassa kunnossa olevalle Ainitdinovalle 0-6, 3-6.

– Tänään oma pelini rullasi loppua kohden koko ajan paremmin ja paremmin. Vastustaja oli tällä kertaa vain parempi. Tällä viikolla varsinkin pelini tuntui hyvältä ja omat rutiinit kentällä löytyivät taas treeniviikkojen jälkeen, kommentoi Orpana.

Orpana kertoi saaneensa kauden avausturnauksista taktista oppia sekä toisella viikolla pystyneensä hyödyntämään vahvuuksiaan paremmin ja iskemään vastustajiensa heikkouksiin. Seuraavaksi Orpana suuntaa takaisin Suomeen ja osaksi naisten maajoukkuetta. Cinia Fed Cup Team Finland kokoontuu yhteen keskiviikkona ja aloittaa valmistautumisensa kotiturnaukseen 4.-7.2.

– Hyvä fiilis Fed Cupia ajatellen! Odotan jo pääseväni pelaamaan kotiyleisön edessä ja nämä Tunisian viikot olivat täydellinen valmistautuminen sitä varten, päätti Orpana.

Lähde: Tennisliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.