Supertähtiä vilisevä kotijoukkue antoi suomalaisjoukkueelle todellisen oppitunnin Istanbulissa – Valmentaja: ”Olen tyytyväinen joukkueen taisteluun”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

LP Salo sai keskiviikkona lentopallo-oppia maailman huipulta, kun supertähtiä vilisevä turkkilaisjoukkue Eczacibasi VitrA pyöritti Istanbulissa Burhan Felek -hallissa Mestarien liigan kamppailussa lukemat 3-0 (25-16, 25-13, 25-13).

Salolaiset joutuivat peliin ilman loukkaantuneiden kirjoissa olevia Viktoriia Tuchashviliä ja Kayla Hanelinea. Näin joukkueen seitsikon muodostivat Veda Mansikkaviita, Katarina Pilepic, Anu Ennok, Nette Peit, Anna Czakan, Nea Haatainen ja Eveliina Rautiainen.

LP Salo panosti pelissä aloitussyöttöönsä tietäen vastustajan vahva pelinrakentelutaidon hyvistä vastaanotoista Carli Lloydin johdolla. Ihan siinä ei salolaiset onnistuneet, mutta muuten esitys oli kotisalin vastaavaa ottelua vahvempi.

Katarina Pilepic oli vastustajan tarkassa vartionnissa ja kroatihakkurin saalis oli illasta 8/+4. Nea Haatainen teki 7 pistettä hyökäten hyvin 58% tehoilla. Yleispelaajakaksikko Anu Ennok – Nette Peit hyökkäsi kaikkiaan 33 kertaa onnistuen vain neljästi. Passarina Veda Mansikkaviita pelasi ensimmäisen ison pelinsä hyvällä tasolla.

Tomi Lemminkäinen, päävalmentaja:

– Tavoitteena oli pelata rohkeasti ja parantaa peliämme kevättä kohden. Olen tyytyväinen joukkueen taisteluun. Kun verrataan meidän ensimmäiseen kohtaamiseen, niin syöttömme oli huonompi. Kaikilla muilla osa-alueilla saimme selkeästi parannusta. Paremmalla syötöllä olisimme saaneet pelistä tasaisempaa. Ihan hyvin mielin voimme lähteä kotiin.

– Pelaajista Nea Haatainen pelasi odotuksiin nähden parhaan pelin. Katarina Pilepic hakkuripelikin oli kovassa vartionnissa ok.

Veda Mansikkaviita, passari:

– Tappiosta huolimatta jäi hyvä fiilikset. Kentällä oli todella kivaa ja olihan tämä aivan ainutlaatuinen kokemus. Oli upea kokea tämmöinen peli.

LP Salolla on jäljellä vielä kaksi Mestarien liigan lohkovaiheen ottelua. 5.2. Salohallissa vastassa on viimeisessä kotiottelussa puolalainen Budowlani Lodz ja 18.2. joukkue palaa Istanbuliin kohtaamaan Fenerbahcen.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!