Yhdysvaltalaisjätti jysäytti 46 ässää Australian avointen avauskierroksella – hurja määrä, mutta sillä ei ylletä kaikkien aikojen kärkikymmenikköön

© Kuva: Getty Images

USA:n tennistähti John Isner paukutti tyylilleen uskollisena kovan määrän ässiä Australian avointen avauskierroksella, kun hän päihitti nelieräisessä taistossa Brasilian Thiago Monteiron. Isner merkkautti yhteensä 46 ässää.

Kyseisellä määrällä ei mahdu kuitenkaan lähellekään kärkikymmenikköä ässäsyötöissä, kun puhutaan yhden ottelun ennätysmääristä. Listalla on kymmenentenä Albano Olivettin 56 ässää, jotka hän syötti vuoden 2016 Wimbledonissa.

Isner pitää hallussaan listan kärkipaikkaa 113 syötöllä. Tuolloin kyseessä ei ollut kuitenkaan lähellekään normaalin pituinen ottelu, kun 208-senttinen Isner otti mittaa Nicolas Mahutista vuoden 2010 Wimbledonissa. Ottelu kesti tuolloin pirulliset 11 tuntia, tänään ”vain” 3,5 tuntia.

Isnerin ässien määrää seurataan Australiassa nyt varmasti hieman tarkemmalla silmällä, sillä hän lupasi lahjoittaa 100 dollaria jokaisesta ässäsyötöstään maastopalojen uhreille. Lisäksi Isner antaa samaan hyväntekeväisyyteen 25 prosenttia ottelupalkkioistaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.