Classic päihitti Oilersin niukasti, ottelussa komea yleisömäärä

© Kuva: Juha Tamminen
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Tampere Areenalla jännitti tiistaina komeasti 1 955 katsojaa, kun Classic ja Oilers iskivät yhteen Salibandyliigan kärkiottelussa. Kotiyleisö palkittiin laadukkaan pelin lisäksi voitolla, kun Classic karkasi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella tasatilanteesta 5–3-voittoon.

Classic kuittasi avauserässä Oilersin Rasmus Kainulaisen upealla ylänurkkalaukauksella tekemän johto-osuman ja karkasi toisessa 3–1-johtoon Nico Salon sekä Albert Koskisen maaleilla. Oilers ei kuitenkaan häkeltynyt. Sylvester Raikamo napautti lähivapaalyönnin jälkeen maalin kulmalta kavennuksen, ja Oilersin kuulu ylivoima näytti voimansa, kun puolustaja Antti Suomela pommitti Raikamon tarjoilusta pelin tasoihin.

Kokoonpanoaan tiivistänyt mestari Classic sai kolmannessa erässä taas peliä haltuunsa, mutta ratkaisu antoi odottaa itseään viimeiselle kympille. Classicin päästyä pelaamaan ylivoimalla Sami Johansson harhautti itselleen tilaa ja kiskaisi takakulmaan viuhuneella pallolla isännät taas johtoon. Kaksi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria oli jälleen asialla Johansson, joka jotenkin löysi etutolpan ja maalivahti Joonas Kaltiaisen välistä tilan laukoa loppunumerot.

Classicilla on sarjakärjessä jo tavoittamaton 15 pisteen etumatka, mutta Oilers, EräViikingit ja Nokian KrP kisaavat vielä runkosarjan kakkossijasta.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Westend Indians–LASB ja Nokian KrP–Welhot.

Lähde: Salibandyliiton tiedote

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!