Vapaaottelufani Marcus Sewellin elämässä ei ollut kaikki hyvin, mutta onneksi apu tuli juuri oikealla hetkellä, kun UFC-legenda Kevin “Monster” Randleman näki Twitterissä postauksen, joka sai hänet heti toimimaan.

Sewell oli eronnut tyttöystävästään ja todella masentunut. Hän hautoi itsemurhaa ja vihjasi siitä sosiaalisessa mediassa. Pian tapahtui kuitenkin käänne, jota Sewell ei ollut osannut odottaa. Hänen ihannoima Randleman oli huomannut Sewellin twiitin ja päätti ottaa yhteyttä.

– Se taisi olla yksityisviesti. Hän kysyi, että ”oletko sinä ok? Mitä on menossa?” Sewell kertoi A Fighter’s Legacy -podcastissa.

Sewell vastasi aikovansa tappaa itsensä. Randleman kysyi tämän jälkeen miehen puhelinnumeroa.

– Muutama minuutti myöhemmin sain puhelun tuntemattomasta numerosta. Hän sanoi: ”Hei, onko tämä Marcus?” Se oli Kevin ja minä v***u romahdin.

Randleman oli kertonut Sewellille lapsuudestaan ja saanut hänet luopumaan itsemurhasta. Sewell kiitti yhdysvaltalaislegendaa ja hakeutui heti avun pariin.

2011 UFC:ssä viimeisen kerran otellut Randleman kuoli sairaalassa 2016 sydämen vajaatoiminnan jälkeiseen keuhkokuumeeseen. Kuollessaan hän oli vain 44-vuotias.