Eurooppa cupin viidennessä suurpujottelun osakilpailussa torstain parhaana suomalaisena nähtiin Samu Torsti sijalla 9.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen viidentenä ollut Torsti taipui toisella kierroksella 9:nneksi mutta oli kokonaisuudessaan tyytyväinen päivän suorituksiin.

– Viimeinen vaihde jäi vähän uupumaan, mutta hyvillä mielin olen kokonaisuutena laskemista. Ensimmäinen lasku oli hyvää ja rentoa tekemistä, toinenkin ihan hyvä lasku, joten hyvällä mielellä voi jatkaa huomiseen kisapäivään, summaa Torsti.

Arttu Niemelän ja Marlon Sjobergin kisapäivä päättyi ulosajoon. Kilpailun voittoon Norjan Lie Atle Mcgrath 1:29.74, toiseksi Saksan Bastian Meisen (+0.16) ja kolmanneksi Italian Roberto Nani 0.32 sekunnin erolla kärjestä. Torsti 1.01 sekuntia kärjestä.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote