TEHO Sport Tennisliigan finaalitapahtuma pelataan Talin Tenniskeskuksessa lauantaina 8.2. Miesten loppuottelussa kohtaavat HVS-Tennis ja Smash sekä naisissa Grani Tennis ja Smash. Pronsseista pelaavat naisissa Smash-Kotka ja Tampereen Tennisseura sekä miehissä Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja Smash-Kotka. Tapahtumassa pelataan myös nousukarsinnat Tennisliigaan.

Finaalitapahtuman aikataulu
klo 10:00 karsintaottelut
klo 10:00 pronssiottelut
aikaisintaan klo 14:00 loppuottelut

Miesten finaalissa nähdään helsinkiläisseurojen kohtaaminen. HVS-Tennis hakee kolmatta perättäistä mestaruuttaan Smashia vastaan. Smash tekee paluun mitalikantaan ja hakee ensmmäistä mestaruuttaan nykymuotoisessa Tennisliigassa.

HVS:n kokoonpanossa ovat viime lauantain välierässä pelanneet italialainen Matteo Viola ja Suomen maajoukkuepelaajat Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Smashin ykköstykkinä on virolainen Vladimir Ivanov, joka ei ole hävinnyt yhtään kaksinpeliä koko kaudella. Joukkueessa on on myös välierässä vahvasti pelannut Hermanni Tiainen.

Pronssiotteluiden kanssa samaan aikaan klo 10:00 alkaen pelataan Tennisliigan nousukarsinnat, joista muodostui turkulaisen TVS-Tenniksen ja Oulun Verkkopalloseuran välinen seuraottelu.

Miehissä TVS on nimennyt joukkueeseensa Suomen kaikkien aikojen parhaan kaksinpelaajan Jarkko Niemisen. Pelaavat kaksinpelaajat nimetään pelipäivän aamuna ja ne julkaistaan klo 9:00.

Kaikki ottelut loppuotteluista ja pronssiotteluista on nähtävillä Ruutu Urheilun kautta.

Lähde: Tennisliitto