Yhdysvaltain Ronnie Baker voitti 60 metriä maailmantilaston kakkosajalla 6,44 Ranskan Lievenissä Kansainvälisen yleisurheiluliiton halliturneen kilpailussa.

Häntä nopeammin on talven mittaan matkan kiihdyttänyt vain Yhdysvaltan Christian Coleman, joka juoksi maansa mestaruuskisoissa ajan 6,37. Toiseksi Lievenissä kiiti Yhdysvaltain Demek Kemp ajalla 6,50.

Naisten 60 metrillä Gambian Gina Bass kiihdytti voittoon ajalla 7,11, jota nopeammin on tällä kaudella juossut kolme naista. Tulos oli myös Dohan MM-kisoissa 200 metrillä MM-kuudenneksi juosseen Bassin ennätys. Naisten 60 metrin hallitseva hallimaailmanmestari Norsunluurannikon Murielle Ahoure oli toinen ajalla 7,12

Kenian Collins Kipruto voitti 800 metriä ajalla 1.46,34. Kisan suosikki Puolan Adamn Kszczot kaatui ja keskeytti, kun edellä ollut juoksija kaatui hänen eteensä viimeisen kierroksen alussa.

Britti Jemma Reekie vei 800 metriä ajalla 2.00,35. Hän on kausitilaston kärkinainen ja viime kesän 22-vuotiaiden EM-kisojen 800 ja 1500 metrin mestari. Miesten 1500 metriä vei Etiopian Samuel Tefera ajalla 3.35,54.