© Kuva: Getty Images

Anadolu Efes – Bursaspor: Riittääkö motivaatio murskajaisiin?

Super Ligi
Anadolu Efes – Bursaspor
Tiistai 17.03. klo 19:00

Elämme kovia aikoja ja myös urheilutarjonta on kaventunut minimiin. Niinpä pääsemme vedonlyönnissäkin tutustumaan hieman harvinaisempiin sarjoihin ja vetokohteisiin. Tiistaina tarjonnasta nousee esille Turkin koripallo ja sieltä Anadolu Efesin ja Bursasporin välinen ottelu. Turkissa koripallo on varsin kovalla tasolla ja Efes on tällä kaudella pelannut myös kivikovassa Euroliigassa hyvällä menestyksellä.

Efesin rosteri on kunnioitusta herättävä. Joukkueen tärkein pelaaja on yli 250 NBA-ottelun kokemuksen omaava pelintekijä ja Euroliigan pistepörssiä johtava Shane Larkin. Myös serbipelaaja Vasilije Micić ja ranskalainen Roddy Beaubois ovat maininnan arvoisia. Joukkueen taso ei laske kovin jyrkästi penkilläkään, vaan leveyttä löytyy kadehdittavasti. Sarjataulukossa Efes on pisteen sarjakärki Pinaria jäljessä – tosin yhden pelin vähemmän pelanneena. Kotimaan sarjassa ei tappioita ole tullut lähes kahteen kuukauteen.

Bursasporin laatu kalpenee oleellisesti isäntien rinnalla: maininnan arvoinen on jenkkihyökkääjä Perry Jones III, jolla on kolmen kauden verran kokemusta NBA:sta Oklahoma Cityn riveissä – tosin hyvin kevyillä tehoilla. Bursaspor taistelee kynsin ja hampain playoff -paikasta ja se on neljän ottelun voittoputkessa. Viime kuussa joukkue selvisi sarjakärki Pinaria vastaan ainoastaan viiden pisteen tappiolla vieraissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Efes on ottelussa jättisuosikki, mutta vetomarkkinoilla tasoituskin on jättimäinen. Bursaspor hävisi kotonaan Efesille alle 10 pisteellä ja on suosikkien motivaatiosta kiinni, tuleeko tiistainakaan murskajaisia. Tasoitus on sen verran palkitseva, että annan kevyen vetosuosituksena vieraille: Tasoitusveto, Bursaspor +16.5 pistettä kertoimella 1,91.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.