Lentopalloliitto lomauttaa henkilöstöään koronaviruspandemian seurauksena – ”Nämä ovat vaikeita päätöksiä”

© Kuva: Getty Images

Koronavirusepidemian aiheuttaman taloustilanteen merkittävän heikkenemisen myötä Suomen Lentopalloliitto on päättänyt aloittaa henkilöstön lomautukset.

Lentopalloliitto on päättänyt lomauttaa osan henkilöstöstään huhti-kesäkuun ajaksi. Lomautukset koskevat tällä hetkellä seitsemää henkilöä, mutta lisää lomautuspäätöksiä tulee vielä lähipäivien aikana. Ne voivat olla lyhyempiä kuin kolme kuukautta. Tavoitteena on vähentää liiton kuluja ainakin kolmen henkilötyövuoden verran.

– Nämä ovat vaikeita päätöksiä. Koronavirusepidemia tuli seurojen, mutta myös Lentopalloliiton kannalta pahaan aikaan. Olimme juuri saaneet talouden suuntaa kääntymään ylöspäin, mutta nyt nopeasti muuttunut tilanne pakotti meidät reagoimaan myös nopeasti, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho sanoo.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!