Ringeten maisten SM-sarja keskeytyi koronavirusepidemian takia välierin kynnyksellä. Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n hallitus päätti otteluiden perumisesta 13. maaliskuuta alkaen. SM-mitalit on kuitenkin päätetty pistää jakoon.

– Kilpailutoiminnan kuvauksen mukaisesti naisten SM-sarjan mestaruus olisi ratkaistu välierien kautta finaaliin päässeiden joukkueiden kesken paras viidestä ottelusarjalla. Koska välierien ja finaaleiden pelaaminen muuttui mahdottomaksi, joutui kilpailunjärjestäjä uuden tilanteen eteen. Kaukalopallo- ja Ringetteliitossa päätettiin kilpailutoiminnan kuvaukseen kirjatun ”kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin” perusteella jakaa mitalit ja mestaruus, liiton verkkosivuilla kerrotaan.

Tehdyn päätöksen perusteella kauden 2019-2020 kirkkaimmat mitalit saa kaulaansa sekä SM-runkosarjan ja SM ylemmän jatkosarjan voittaja Nokian Urheilijat.

Hopeaa saa Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese, joka oli lähdössä välieriin sarjasijoitukselta 2.

Pronssimitalit luovutetaan Espoon Kiekkoseuralle, jonka sarjasijoitus SM-sarjan ylemmässä jatkosarjassa oli 3. Sijoitukset ovat samat kuin kaudelle 2018-2019.

Lähde: Suomen Ringetteliitto