Suomalaispari viidenneksi eksoottisella saarella – ”Yhteispeli on mennyt tosi paljon eteenpäin”

© Kuva: Getty Images

Ida Sinisalo ja Anna Rantala tulivat viidenneksi beach volleyn maailmankiertueen, FIVB World Tourin yhden tähden turnauksessa Guamilla. Katja ja Tuuli Metsäkoivun sijoitukseksi tuli yhdeksäs.

Lauantain avausottelussaan Sinisalo/Rantala kukisti japanilaisduon Satono Ishitsubo/Asami Shiba 2-1 (13-21, 21-17, 15-10).

– Ensimmäisessä erässä oli vähän käynnistymisongelmia. Toinen erä lähti ihan erilaisella ilmeellä ja saatiin hyvin pelistä kiinni. Päästiin hyvin puolustamaan ja sitä kautta saatiin breikkipisteitä ja oma sideout-pelikin toimi lähes sataprosenttisesti. Pari hyvää syöttöä saatiin myös ja niillä suorat pisteet. Kolmannessa erässä meillä oli johtoasema koko ajan. Saatiin muutama hyvä breikki alkuun, jonka jälkeen oli sitten helppoa pelata omaa sideoutpeliä, Sinisalo kertoo.

Puolivälierissä toinen japanilaispari Yurika Sakaguchi/Chiyo Suzuki kuitenkin päätti suomalaisparin matkan turnauksessa. Sinisalo ja Rantala hävisivät pelin 1-2 (21-18, 22-24, 5-15).

– Meillä oli tosi hyvä lataus ensimmäiseen erään. Saatiin hyvällä, aggressiivisella pelillä hoidettua erä meille. Toinen erä lähti myös hyvin liikkeelle ja oli taas aggressiivista, hyvää omaa tekemistä. Lopussa tilanne kääntyi ikävästi yhdestä pallosta. Vastustaja teki sitten pari hyvää ratkaisua ja pääsi niskanpäälle ja vei sen erän sitten 20-18-tilanteesta itselleen. Kolmanteen erää he pääsivät aikamoisella adrenaliinilla pelaamaan meitä vastaan, ja meillä oli hankalaa kääntää sitä enää voitoksi.

– Paljon on opittu ja oma yhteispeli on mennyt tosi paljon eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin toiseen yhden tähden turnaukseen Langkawiin Malesiaan, Sinisalo sanoo.

Metsäkoivujen matka turnauksessa katkesi lauantaina tappioon japanilaisparille Kaho Sagaguchi/Reika Murakami luvuin 0-2 (12-21, 11-21).

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.