Suomalaisparit mukana maailmankiertueen turnauksessa – ”Kuumuus meinasi yllättää”

© Kuva: Lentopalloliitto

Ida Sinisalo ja Anna Rantala ottivat toisen viidennen sijan peräkkäin beach volleyn maailmankiertueella, World Tourilla. Viime viikolla se tuli Guamilta ja nyt Langkawista, Malesiasta. Katja ja Tuuli Metsäkoivu sijoittuivat yhdeksänneksi kuten Guamillakin.

Sinisalo/Rantala kukisti lauantain ensimmäisessä ottelussa japanilaisparin Kana Motomura/Harumi Sakai selkeästi 2-0 (21-12, 21-18). Puolivälierissä vastaan tuli toinen japanilaispari, joka osoittautui edellistä paremmaksi. Suomalaiset hävisivät pelin melko tylyin numeroin 0-2 (11-21, 12-1).

– Aamupeli oli hyvää omaa tekemistä, vaikka kuumuus meinasi yllättää. Saatiin oma sideout ja puolustus pidettyä vahvana koko pelin ajan, Sinisalo kertoo.

– Puolivälierässä ei saatu peliä käyntiin lainkaan. Japani pääsi tuoreilla jaloilla puolustamaan hyvin, ja syöttö vaikeutti meidän peliämme.

Metsäkoivut taistelivat lauantaina tiukasti saksalaisparin Leonie Klinke/Lena Ottens kanssa, mutta joutuivat poistumaan kentältä tappion kärsineenä luvuin 0-2 (21-23, 16-21).

– Pelattiin tiukka ottelu, mutta ei saatu ihan parasta terää enää irti ja Saksa pääsi painamaan viimeiset pallot meitä tuoreemmilla jaloilla. Heillä oli pelattuna kaksi erää meidän kahdeksaa eräämme vastaan, Katja Metsäkoivu kertoo.

– Reissusta tuli mukaan kaksi ensimmäistä pääsarjapaikkaa ja ensimmäiset voitot pääsarjasta. Tärkeitä pisteitä tulevaa kesää varten.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.