Suomen miesten maajoukkue kohtaa Intian kotikentällään – ”Paljon hyviä asioita tapahtuu monella eri rintamalla”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian kotikentällään 18.-19.9.2020.

Kapteeni Jarkko Niemisen luotsaama maajoukkue säilytti Davis Cupin I-ryhmän paikkansa voitettuaan Meksikon vieraskentällä 3-2. Lue lisää Meksikon jännittävistä tapahtumista täältä. Suomi ja Intia eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Suomi on maailmanlistan 33. ja Intia löytyy sijalta 22.

– Todella hienoa, että saadaan maaottelu jälleen Suomeen! Viimekertainen kokemus Espoo Metro Areenalla oli aivan uskomaton tunnelmaltaan ja historiallinen yleisömäärän johdosta. Nyt meillä on tenniksessä nousukiito käynnissä – paljon hyviä asioita tapahtuu monella eri rintamalla ja senkin takia on upeaa päästä jälleen kotiyleisön eteen, kommentoi kapteeni Nieminen ensitunnelmiaan.

– Viimeiset pari vuotta ovat olleet joukkueellemme todella hyviä. Olen urallani kokenut paljon asioita, mutta tätä tulevaa tapahtumaa odotan erityisen innolla, päätti Nieminen.

Intia pelasi maaliskuussa maailmanlohkon karsinnassa Kroatiaa vastaan, jolle hävisi 1-3. Tuolloin joukkueessa olivat Prajnesh Gunneswaran (ATP-132), Sumit Nagal (ATP-127), Ramkumar Ramanathan (ATP-185), Rohan Bopanna (nelinpelin ATP-37) ja Leander Paes (nelinpelin ATP-115).

Maaottelun pelipaikka ja tarkemmat otteluajat julkaistaan mahdollisimman pian. Syyskuun ottelun voittaja etenee vuoden 2021 maailmanlohkon karsintaan, jonka voittamalla maa selviytyy Davis Cupin lopputurnaukseen 2021.

Lähde: Tennisliiton tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS