TPS siirtyi Salibandyliigan puolivälierissä Nokian KrP:tä vastaan 2–0-johtoon kaataessaan vastustajansa tänään kotonaan Kupittaalla maalein 4-3. Ottelua seurasi 1 072 katsojaa. Paikka neljän joukossa aukeaa neljällä voitolla.

TPS vei avauserän maalein 2-1, ja toisen aluksi Miko Kailiala rankaisi harhasyötöstä isäntien kolmannella. Sen jälkeen edettiin osumalla vuorotahtiin. Nokian Simo Paulaharju päätti vastahyökkäyksen kavennukseen, mutta Janne Nurminen napautti takatolpalta isännille 4–2-taukojohdon. Päätöserän puolivälin lähestyessä Joonatan Kovanen syötti ylivoimalla ilmassa poikittain ja Mikko Laakso täräytti etukulmaan illan toisen maalinsa. Siihen maalinteko kuitenkin tänään päättyi, vaikka KrP sai painaa ottelun viimeiset puolitoista minuuttia kuudella neljää vastaan TPS:n Ville Hirvisuon istuessa kaksiminuuttista maalivahdin estämisestä.

Miko Kailiala johti joukkuettaan esimerkillisesti laukomalla TPS:n maaleista kaksi ja syöttämällä yhden.

Kolmannet ottelut puolivälieräpareissa Classic–Happee, EräViikingit–SPV ja Oilers–Westend Indians pelataan tiistaina. Tilanne kaikissa kolmessa parissa on viikonlopun otteluiden jälkeen 1-1.

Lähde: Salibandyliiton tiedote