Kaksi suomalaishyökkääjää matkaa Sveitsistä Espooseen – ”Hyvät ja odottavaiset fiilikset”

© Kuva: Juha Tamminen

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

19-vuotias Jasper Juuti on alkujaan TPS:n kasvatti. Juuti aloitti viime kautensa Turussa TPS:n paidassa, mutta siirtyi joulukuussa loppukaudeksi Sveitsiin NLB-seura Floorball Thurgauhun.

Nyt Juuti palaa Suomeen ja Espooseen, jossa nuorta hyökkääjää odottaa uusi seura sekä uusi ympäristö.

– Hyvät ja odottavaiset fiilikset, mukavahan Suomeen on palata pelaamaan pienen visiitin jälkeen. Oilers osoitti kiinnostusta pitkään ja joukkue on nuorekas ja urheilullisesti eteenpäin pyrkivä ryhmä, niin koin tämän tosi hyväksi paikaksi kehittyä. Myös Santahaminassa alkava armeija vaikutti asiaan, Juuti avaa seuravalintaa.

Päättyneellä kaudella Sveitsissä NLA-seura HC Rychenberg Winterthuria edustanut Tuomas Iiskola on jo kokenut liigapelaaja. 27-vuotias vasen laitahyökkääjä on kuluttanut liigakenttiä 207 ottelun edestä Tapanilan Erän ja EräViikinkien paidassa, ja nyt edessä on kahden Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen uran kymmenes Salibandyliigakausi.

Myös Iiskola saapuu Öljymiehiin hyvällä fiiliksellä ja uutta ympäristöä innolla odottaen. Joukkueesta löytyy tosin rutkasti entuudestaan tuttuja pelaajia sekä oma pikkuveli Heikki Iiskola.

– Ehkä suurin syy oli, että Heikki pelaa täällä. Tykkään treenata kovaa ja täällä siihen on loistavat mahdollisuudet. Myös suurin osa pelaajista ja valmentajat ovat tuttuja, niin uskon että pääsee helposti mukaan.

Iiskola debytoi Salibandyliigassa kaudella 2009-10. Uran paras pistesaldo löytyy kaudelta 2013-14, jolloin 25 ottelua tuottivat 58 pistettä. Yhteensä tehopisteitä 207 ottelusta on kertynyt 282.

Lähde: Salibandy.fi


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!