”Koko hallituksen pitäisi erota” – Golfin legendalta täyslaidallinen koronakriisin hoidosta Espanjassa

© Kuva: Getty Images

Golfin ammattilaiskiertueita vuosikaudet menestyksellä kiertänyt espanjalainen Miguel Angel Jimenez on seurannut matkan päästä kotimaansa koronavirustilannetta. Jimenezin arvio Espanjan hallituksen toimista on suorastaan murskaava.

Jimenez asuu nykyään Dominikaanisessa tasavallassa ja on koronatilanteen ajan myös ollut siellä. Espanjan asiat toki kiinnostavat.

– Haluan lähettää kaikille Espanjassa paljon tukea ja myös hiukan kärsivällisyyttä. Toivomme että tämä on ohi niin pian kuin mahdollista, 56-vuotias Jimenez sanoi Canal Sur Radiolle.

Jatko ei ollutkaan sitten enää yhtä myötäelävää.

– Kun tämä pandemia on ohi, on aika koko Espanjan hallituksen täydelle erolle sen takia, että he ovat johtaneet meitä harhaan tietäen mitkä olivat WHO:n suositukset helmikuussa.

Jimenezin mukaan Espanjassa järjestettiin suuria kansainvälisiä tapahtumia aivan liian pitkään vielä sen jälkeen, kun koronauhka oli jo konkreettinen.

– Kaikkien on erottava, sillä se mitä he ovat tehneet on Espanjan kansan massiivinen pettäminen. Syyllisyys asuu hallituksessa, jonka tulee lähteä [kun tämä on ohi]. Toivon että sanomani kuuluu selkeästi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.