”Kommunikointi vain puhelimen tai internetin kautta” – NFL:n draft 2020 kokonaan verkossa

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan perinteikäs draft-tilaisuus järjestetään tänä vuonna 23. – 25. huhtikuuta. Suuren yleisön ja mediahuomion keräävä tilaisuus kerää ”paikan päälle” tänä vuonna kuitenkin nollayleisön, sillä draft järjestetään kokonaan verkossa.

Sekä NFL:n että seurojen toimistot ovat toistaiseksi täysin kiinni koronarajoitusten takia. NFL haluaa noudattaa tiukasti määräyksiä ja ilmoitti seuroille näiden kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen, että draft järjestetään kokonaan etäyhteyksien kautta.

NFL Networkin Tom Pellisseron seuroille lähettämässä muistiossa muistutetaan lisäksi siitä, että kaikkien draftiin osallistuvien tulee olla eri paikoissa ja kommunikoida niin keskenään kuin NFL:n suuntaan ainoastaan puhelimen tai internetin välityksellä.

– Käsityksemme mukaan useat seurat ovat jo pitkälle valmisteluissaan virtuaalisen draftin osalta ja olemme varmoja, että kaikki seurat pystyvät ottamaan tarvittavat askeleet, jotta vuoden 2020 draftista tulee onnistunut tapahtuma, Pellissero totesi NFL:n verkkosivujen mukaan.

Draft oli alun perin tarkoitus järjestää Las Vegasissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.