Krista Pärmäkoski onnittelijoiden joukossa – kultamitalihiihtäjä hymyili leveästi kertoessaan kihlauksestaan

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2018 hiihdon parisprintin olympiavoittaja Jessica ”Jessie” Dickins kertoi Instagramissa aurinkoisia uutisia koronakriisin alla huokailevalle urheilumaailmalle. Dickins on kihlautunut poikaystävänsä Wade Poplawskin kanssa.

Iloinen uutinen otettiin vastaan jopa poikkeuksellisella innolla aikana, jolloin hyviä uutisia saa metsästää tiheällä kammalla. Onnittelijoiden joukossa on useita tuttuja hiihtomaailman huipun nimiä – yhtenä heistä Krista Pärmäkoski.

– En ole lakannut hymyilemästä, Diggins itse viestitti.

Diggins kirjoitti kaksi vuotta sitten olympialaisissa yhdysvaltalaista historiaa, sillä parisprintin kulta yhdessä Kikkan Randallin kanssa oli USA:n kautta aikain ensimmäinen olympialainen kultamitali maastohiihdossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.