”On ilo päästä hakkaamaan se jätkä” – supertähti Conor McGregorille kova haaste katkeralta ex-kumppanilta

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

UFC:n supertähti Conor McGregorin ja amerikkalaisnyrkkeilijä Paulie Malignaggin kolme vuotta sitten hyvin alkanut yhteistyö loppui kuin seinään. Malignaggi ei ole unohtanut menneitä ja on valmis palaamaan kehään ”hakatakseen McGregorin p…aksi”.

Malignaggi liittyi aikanaan McGregorin taustajoukkoihin auttaakseen irlantilaista nyrkkeilyn saloihin ennen kohuttua ottelua Floyd Mayweatheria vastaan. Kun McGregor julkaisi leiriltä kuvia, joissa näytti että hän tyrmää entisen maailmanmestarin, välit katkesivat välittömästi eivätkä ole palautuneet.

39-vuotias Malignaggi jätti ammattilaiskehät muutama vuosi sitten, mutta sanoo olevansa koska tahansa valmis haastamaan McGregorin.

– Lähden mielelläni siihen otteluun voittaja saa kaiken -periaatteella. Riskeeraan oman talouteni, sillä on ilo päästä hakkaamaan se jätkä, Malignaggi sanoi Boxing Scenelle.

– Hän on vetänyt liikaa nimeni lokaan. Hän tietää, että hakkaan hänet p…aksi, jos hän yrittää otella kanssani. Pysäytän hänet – 100 prosentin varmuudella, ei epäilystäkään. Hän ei kestä nyrkkeilyottelun kestoa.

Malignaggi heittää lisää löylyä kiukaalle ja vihjaa, että McGregor ei uskalla lähteä otteluun.

– Hän ottelee mieluummin sellaisia kavereita kuin Donald Cerronea vastaan, jotka ovat puolikuolleita häkkiin mennessään.

– Ihmiset väittävät, että en ole tarpeeksi iso nimi McGregorille. Cerrone ei taatusti ole nimenä puoltakaan sitä mitä minä olen, eikä tässä ole mitään häntä vastaan, sillä hän on saavuttanut paljon MMA-urallaan. Olen kuitenkin suurempi ottelija kuin Cerrone.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!