Ravit
Jägersro
Tiistai 28.04. klo 20:30

Maanantain comeback Ruotsin ravien pariin sujui vähintäänkin tyydyttävästi, sillä Allagash Nancy voitti lähtönsä mukavalla kertoimella. Radjah d’Invernellä ei puolestaan ollut aivan paras iltansa ja se jäi totosijojen ulkopuolelle neljänneksi.

Tiistain iltaravit kisaillaan Jägersron radalla, joka sijaitsee Malmössä. Jägersrossa kilpaillaan myös laukkaa, mutta me pysymme näissä vihjeissä visusti ravin puolella. Normaalioloissa Jägersrossa on kätevä vierailla Kööpenhaminasta käsin, sillä Juutinrauman sillan ylitys on junalla nopeaa ja suhteellisen edullista. Skånelaisrata on yksi suurimmista Ruotsissa ja sen isoimpia vuosittaisia kilpailuja ovat heinäkuussa ajettava Hugo Åbergs Memorial sekä syksyisin ajettava parhaiden neljävuotiaiden ikäluokkakisa Svenskt Travderby.

Lähtö 6: #1 Champion Melon

Tiistaille on kaksi maistuvaa ravitipsiä. Ravien kuudes lähtö on kipakka mailin ryhmä ja pelijakauma näyttää tällä hetkellä mielenkiintoiselta, sillä hankalasta lähtöradasta kärsivä #7 Franklin Face nauttii early birdien keskuudessa lievää yliarvostusta. Oma ideani lähdössä on Thomas Uhrbergin ohjastama #1 Champion Melon. Ykkösradalta luottoruuna saa taatusti suotuisan reissun. Viimeksi Uhrbergin valjakko tuli vahvasti pesään asti ja sijoittui kolmanneksi. Kunto siis tuntuisi olevan mukavasti nupullaan – tosin on muistettava, että tästä startista on aikaa puolitoista kuukautta.

Tähän starttiin valmentaja Ulf Bergström vaihtaa ruunan balanssia, sillä alustavissa kengitystiedoissa ruunan on ilmoitettu juoksevan ilman kenkiä. Tästäkin odotan lisäterävyyttä tiistain kisaan. Champion Melon ei ole ehkä absoluuttisesti lähdön kovaluokkaisin hevonen, mutta niin moni asia puoltaa tähän starttiin, että se saa sijavihjeen ja rohkeimmat voivat ottaa myös voittajapelin.

Lähtö 9: #2 Happy Celebration

V64-pelin päättävässä tammalähdössä alustava pelijakauma nostaa selkeäksi suosikiksi #3 Twilight Broddan. Vaikka taulu on koreana kahdesta voitosta, viimeisestä startista on melkein neljä kuukautta, eikä taukohevosiin luottaminen ole mikään oikotie onneen. Tipsin saa sen sijaan #2 Happy Celebration. Valmentaja Peter Untersteiner hyppää väkivahvan, mutta hieman epävarman tamman rattaille.

Kaksi viikkoa sitten Happy Celebration sekosi alussa askelmerkeissään ja jäi joukon hännille. Viimeisellä puolikkaalla se ohitti ulkoratoja kiertäen useimmat vastustajansa ja nousi toivottomista asemista lopulta neljänneksi. Kiri oli niin väkevä, että ehjällä juoksulla tamma on velvoitettu menestymään tiistaina. Viime starttiin verrattuna balanssia muutetaan hieman, sillä Happy Celebration saa taakse kengät. Tällä varmasti tähdätään otteiden varmistumiseen. Suosittelen huippukuntoiselle valjakolle fiiliksen mukaan sija- tai voittajapeliä.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS