Ravit
Mantorp
Maanantai 27.04. klo 20:30

Ruotsin ravit jatkuvat pandemiatilanteesta huolimatta ja ravit täyttävät mukavasti tilanteessa syntynyttä lähes totaalista urheilutyhjiötä. Raveja ajetaan joka päivä ja pelaamaan pääsee kätevästi mm. in hevosurheiluvedoissa. Tarjolla on joka lähtöön käytännössä kaikki pelimuodot ja nopeatempoisena lajina ravit on loistava vedonlyönnin kohde.

Maanantaina ajetaan Mantorpissa iltaravit – V64-kohteita aletaan juosta klo 20:30 Suomen aikaa. Mantorpin ravirata sijaitsee lähellä Linköpingiä Mjölbyn kunnassa. Huomattavaa Mantorpin raviradassa on, että sen 177 metriä pitkä loppusuora on eräs Ruotsin lyhimmistä, joten varsinkin nopealla kelillä takahevosilla on lopussa kiire, jos meinaavat päästä menestyksen makuun. Mantorpin iltaan SuomiUrheilulla on tarjota kaksi tipsihevosta.

Lähtö 4: #4 Allagash Nancy

64-pelin aloittavassa tammalähdössä Allagash Nancy vaikuttaa alustavasti kiinnostavalta pelihevoselta. Hyvältä lähtöpaikalta starttaava valjakko pääsi viimeksi Örebrossa suosiollisesti takamatkalta toiseen pariin ulos, josta eteni viimeisellä kiepillä johtavan rinnalle. Allagash Nancy söi keulahevosen selityksittä loppusuoralla, mutta tuli ohitetuksi suojaisamman juoksun saaneen hevosen toimesta kalkkiviivoilla. Kenneth Haugstadin kyvykäs tamma on suotta jäänyt pelatuimpien kilpasiskojen varjoon ja saa tähän lähtöön tipsin joko sija- tai jopa voittajapeliin.

Lähtö 8: #9 Radjah d’Inverne

Viidennessä 64-kohteessa pelikansa on alustavassa jakaumassa unohtanut Radjah d’Invernen kokonaan, sillä kahdeksanvuotiaan ruunan taulu ei ole alkuvuoden starttien osalta kovinkaan häävissä kunnossa. Viimeksi ruuna herätti ainakin Petsipapassa lupauksia, sillä se osallistui kivikovaan pronssidivisioonafinaaliin toivottomalta lähtöpaikalta. Kärkihevosten takana se esitti todella tuikean lopetuksen ja viimeinen puolikas meni 08-vauhtia, vaikka loppukaarteessa ruuna vieläpä haparoi hieman. Tällä kertaa vastus on oleellisesti sopivampi, vaikka lähdössä muutama kelpo kilpakumppani starttaakin. Radjah d’Inverne voi saada makoisan kertoimen sijapeliin ja se on ilman kenkiä starttaavana mukava sijapelikohde.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS