Salibandyliigaan kaudelle 2020-21 noussut Nurmon Jymy vahvistaa rivejään. Seura julkisti alkuviikolla Tommi Hakalan sopimuksen ja nyt uusia sopimuksia tuli Ilkka-Pohjalaisen mukaan kertaheitolla kolme lisää.

Hakala siirtyy Jymyn paitaan naapuriseura Seinäjoen Peliveljistä. SPV:stä nurmolaisten riviin siirtyvät nyt myös Jymyn omat kasvatit Viljami Järvikangas, Matias Mäenpää ja Eetu Puntanen, jotka palaavat ”kotiin” parin Seinäjoen Peliveljissä vietetyn kauden jälkeen.

Tuore Jymy-kolmikko pelasi kesken jääneellä kaudella pääosin SPV:n A-nuorten joukkueessa, joka voitti ikäluokan SM-sarjan runkosarjan kirkkaasti.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho ottaa ilolla omat kasvatit mukaan liigajoukkueeseen.

– On todella mahtavaa saada omat kasvatit kotiin liigajoukkueeseen. Olen seurannat poikien peliuria oikeastaan ihan pienestä asti, kun he pelasivat Jussi-Pekka Peltolan hyvässä valmennuksessa, Eteläaho taustoittaa Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa.

– Kaikki ovat myös tunnollisia harjoittelijoita.