Nyrkkeilyammattilaisella ja entisellä maailmanmestarilla Jürgen Brähmerillä on Schwerinissä Saksan modernein nyrkkeilysali, johon hän on investoinut miljoonia. Sali seisoo nyt käytännössä tyhjillään ja Brähmer ei täysin ymmärrä miksi.

Hän voi harjoitella salilla tällä hetkellä vain yhden nyrkkeilijän kanssa. Tapahtumia ei saa järjestää edes ilman yleisöä ja salin kulut juoksevat koko ajan.

Brähmer ei kritisoi sinänsä koronarajoituksia vastaan, mutta on vakaasti sitä mieltä, että kaikkia lajeja pitäisi kohdella tasapuolisesti.

– Se että jalkapalloilijat saavat harjoitella, on minusta erittäin epäoikeudenmukaista muita urheilulajeja kohtaan. Sen mikä on sallittu jalkapallolle, pitäisi koskea kaikkia urheilulajeja ja olympiavalmennuskeskuksia, Brähmer lataa SportBildille.

– Tämä koskee ennen kaikkea liittoja ja seuroja, joilla ei ole miljoonabudjetteja eikä rahakkaita tv-sopimuksia tukenaan. Minun tyttäreni Jasmin (8) esimerkiksi harrastaa rytmistä kilpavoimistelua. Tänä päivänäkään hänellä ei ole lupaa harjoitella.

Brähmer itse suunnittelee kuitenkin parhaillaan ensimmäistä nyrkkeilytapahtumaa kotipaikkakunnalle. Kun katsojia ei sallita paikan päälle, ottelut esitetään livestriiminä. Asiasta hän on konsultoinut päivittäin niin lääkäreiden kuin lakimiesten kanssa, eivätkä kummatkaan näe tapahtumalle estettä.