NFL:n draftin ykkösenä varattu pelinrakentaja Joe Burrow oli ennakkoonkin yksi draftin puhutuimpia nimiä. Näin ollen Cincinnati Bengalsin valinta tuskin tuli kenellekään kovin suurena yllätyksenä.

Burrow johti viime kaudella yliopistonsa LSU:n National Championshipiin eli yliopistomestaruuteen ja rikkoi kauden aikana melkoisen tukun ennätyksiä ja vei nimiinsä arvostetun Heisman Trophyn.

– Tiesin, että minulle tulee erittäin hyvä kausi, sillä meillä oli hyviä pelaajia palaamassa riviin, loistavat valmentajat ja olimme tekemässä töitä todella lujasti. Mutta nouseminen koko draftin ykköseksi on aivan hullua. Tämä on unelmien täyttymys, Burrow hehkutti Sky Sportsin mukaan.

Burrow nousi parrasvaloihin varsinaisesti juuri viime kauden ansiosta.

– En ollut kovin hyvä ensimmäisenä [yliopisto]vuotenani, mutta tein kovaa työtä tullakseni paremmaksi – niin me teimme kaikki ja yhtenäistyimme joukkueena.

Kiinnitys Cincinnatiin ei merkitse Burrowille muuttoa ihan tuntemattomaan. Draftia hän seurasi vanhempiensa kotisohvalta Athensissa, Ohiossa, vain noin 200 kilometrin päässä Cincinnatin Paul Brown Stadiumilta.