Conor McGregorin GOAT-listalle täystyrmäys – UFC-tähdiltä rajua kritiikkiä irlantilaiselle itsensä nostamisesta

© Kuva: Getty Images

UFC-tähti Conor McGregor julkaisi viikonlopun ratoksi oman GOAT (Greatest Of All Time) -listansa kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista. McGregor nosti itsensä listalla kakkoseksi ja julisti samalla nousevansa vielä kevyesti ykköseksi uransa aikana.

Lista aiheutti melkoisen älähdyksen muissa UFC-tähdissä etenkin sen osalta, että McGregor sijoitti itsensä listalla niin korkealle. Vain legendaarinen Anderson Silva on hänen mukaansa enää – hiukan – edellä.

TOP4:ään McGregorin rankkaamista Jon Jones vastasi varsin kitkerästi toisella listalla, joka on huomattavasti pidempi ja jolta McGregorin nimeä ei löydy ensinkään.

Myös McGregorin tiukat kilpakumppanit Khabib Nurmagomedov ja Nate Diaz jakoivat varsin kipakoita kommentteja. Moni ulkopuolinen ihmetteli etenkin Nurmagomedovin puuttumista listalta. Dagestanilaisen tili näyttää pelkkiä voittoja ja hän on myös kukistanut McGregorin.