UFC-tähti Conor McGregor julkaisi viikonlopun ratoksi oman GOAT (Greatest Of All Time) -listansa kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista. McGregor nosti itsensä listalla kakkoseksi ja julisti samalla nousevansa vielä kevyesti ykköseksi uransa aikana.

Lista aiheutti melkoisen älähdyksen muissa UFC-tähdissä etenkin sen osalta, että McGregor sijoitti itsensä listalla niin korkealle. Vain legendaarinen Anderson Silva on hänen mukaansa enää – hiukan – edellä.

TOP4:ään McGregorin rankkaamista Jon Jones vastasi varsin kitkerästi toisella listalla, joka on huomattavasti pidempi ja jolta McGregorin nimeä ei löydy ensinkään.

Myös McGregorin tiukat kilpakumppanit Khabib Nurmagomedov ja Nate Diaz jakoivat varsin kipakoita kommentteja. Moni ulkopuolinen ihmetteli etenkin Nurmagomedovin puuttumista listalta. Dagestanilaisen tili näyttää pelkkiä voittoja ja hän on myös kukistanut McGregorin.

khabib nurmagomedov

@TeamKhabib
you tapped out in featherweight , you tapped out in lightweight and you tapped in welterweight , you never defended title in the UFC or Cage Warriors , you gave up more than GSP , Spider and Bones all together.
you greatest @ufc fighter in twitter history.

Nathan Diaz

@NateDiaz209
Smoked the #1 p4p and double champ
know the real 🐐 when you see him
And don’t for get I did it better and quicker than anyone else on the ground and sent him down with punches quicker than Mayweather did so fuck alll y’all rankings and know a real goat when you see me