Nimeltä mainitsematon amerikkalaisen jalkapallon NFL:n pelaaja on nostanut kanteen lentoyhtiö United Airlinesia vastaan. ESPN:n mukaan pelaaja kertoo joutuneensa seksuaalisesti ahdistelluksi ja hyökkäyksen kohteeksi naispuolisen matkustajan toimesta helmikuulla lennolla Los Angelesista Newarkiin.

Pelaajan nostaman syytteen mukaan lentoyhtiö ei ole vastannut valituksiin tyydyttävästi. Kanteen mukaan pelaaja ja toinen matkustaja samalla penkkirivillä valittivat lentohenkilökunnalle neljä kertaa siitä, että naismatkustaja ”teki seksuaalisia lähentymisyrityksiä vastoin heidän tahtoaan” ennen kuin tämä siirrettiin toisaalle istumaan.

Kumpikin miehistä on kanteen takana ja se on nostettu United Airlinesin kieltäydyttyä antamasta kyseisen naismatkustajan, lentohenkilökunnan tai mahdollisten todistajien nimiä, eikä myöskään reagoinut tilanteeseen jälkikäteen.

Miesten mukaan lentohenkilöstöä informoitiin jo lennon aluksi naisen häiritsevästä käytöksestä ja ilmeisestä juopumustilasta. Kun nainen siirtyi silittelystä kourimisen tasolle ja lopulta tarttui pelaajaa kiinni sukuelimistä, tämä nosti asiasta metelin koko koneen kuullen ja tässä vaiheessa nainen siirrettiin koneessa muualle istumaan.