Justin Gaethje lähtee haastajana lauantain ja sunnuntain välisen yön UEF 249:n yhteen pääotteluista Tony Fergusonia vastaan. Gaethje ennakoi tiukkaa ottelua, mutta vakuuttaa että lääkkeet Fergusonin kukistamiseen löytyvät.

Gaethje painottaa, että Fergusonia on vaikea ennakoita, sillä hänen ottelutyylissään on monta tuntematonta tekijää ja yllätyksiäkin saattaa tulla.

– Kyynärpäästä tulee. Olisin hölmö, jos lähtisin siihen mukaan ja kuvittelisin pääseväni pois ilman osumia. Yhdeksän kertaa kymmenestä niin ei tapahdu, Gaethje sanoi MMA Fighting -sivustolle.

Gaethje antoi kaikkineen tunnustusta vastustajalleen.

– Olemme nähneet kuinka häneen osuu, mutta emme ole koskaan nähneet häntä lyötynä. Tiedän että on vaikeaa löytää iskupaikka, mutta niitä ei tarvita kuin yksi. Minulla on taidot ja voima iskeä se.

– Tony on hyvin ainutlaatuinen taistelija ja tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä, jotta selviää miten häntä vastaan voi onnistua.

UFC 249 ilta näytetään Viaplayn lisäksi Viasat Urheilu -kanavalla! Tapahtuma alkaa Suomen aikaan kello 5:00 sunnuntai aamuna ja se huipentuu kevytsarjan mestaruusotteluun. Selostamossa Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen.