Liigaseuran uusi päävalmentaja on tiedossa – ”Lähdetään viemään joukkuetta kohti uutta aikaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Salibandyliigan Jyväskylän Happee on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Tero Kotilaisen.

Seura kertoo tehneensä Kotilaisen kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Kotilaisen valmennusryhmään kuuluvat ensi kaudella apuvalmentaja Olli Honka, maalivahtivalmentaja Ville Puro ja fysiikkavalmentaja Josh Vandeweerd.

Happeeta luotsannut Mikko Lehto ilmoitti keväällä jättävänsä pestin. Hän toimi Happeen pääkäskijänä kolmen kauden ajan. Lehto saattaa jatkaa seurassa muissa tehtävissä.

Kotilainen on kuulunut Happeen valmennusryhmään kaudesta 2016-17 lähtien. Mies on toiminut tänä aikana myös seuran valmennuspäällikkönä, ja hän jatkaa tässäkin tehtävässä päävalmentajapestistä huolimatta.

– Kova on motivaatio aloittaa hommat päävalmentajana. Tietysti on kunnia saada jatkaa viimeiset kaksi kautta päävalmentajana toimineen Lehdon Mikon hienoa työtä. Mikko on tehnyt uskomattoman monta vuotta hommia ensin pelaajana ja heti perään vielä valmentajana Happeessa. Viimeiset kaksi kautta hänen kanssaan oli hienoa ja opettavaista aikaa itselle valmentajana. Mutta nyt lähdetään viemään joukkuetta kohti uutta aikaa. Koen, että minulla on paljon annettavaa juuri tähän hetkeen sekä seuralle että joukkueelle päävalmentajana, Kotilainen sanoo seuran verkkosivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.