Japanilainen 22-vuotias wrestling-tähti ja lähitulevaisuudessa myös WWE-ympyröihin veikkailtu Hana Kimura on menehtynyt. Suositussa japanilaisessa Netflix-sarjassakin esiintyneen nuoren naisen kuolemasta kertoi ensimmäisenä japanilainen painipromootioyritys Stardom.

Kimura postasi kuolinpäivänsä aamuna sosiaaliseen mediaan viestejä, jotka viittasivat itsetuhoiseen käytökseen ja siihen, että hän olisi jo siinä vaiheessa vahingoittanut itseään vakavasti. Kuolinsyytä ei ole virallisesti kerrottu, mutta kaikki merkit viittaavat itsemurhaan.

Suruviestin saavutettua yleisön viha kohdistui nopeasti arvosteluun ja suoranaiseen kiusaamiseen, jonka kohteeksi Kimura oli sosiaalisessa mediassa joutunut. Useampikin kommentoija näki tämän suorana yhteytenä hänen kuolemaansa.

We Are Stardom

@we_are_stardom
Stardom fans,

We are very sorry to report that our Hana Kimura has passed away.

Please be respectful and allow some time for things to process, and keep your thoughts and prayers with her family and friends.

We appreciate your support during this difficult time.

The Sportster

@WrestlingSheet
Stardom has confirmed 22-year-old wrestler Hana Kimura has died. bit.ly/2WVSKKr

Pro Wrestling News🌏

@PWN_YT
BREAKING NEWS!!! Japanese Wrestler Hana Kimura has passed away yesterday at the age of 22 RIP 1997-2020