Loppuviikolla amerikkalaisen jalkapallon NFL:n maailmaa järkyttänyt kahden pelaajan pidättäminen aseellisesta ryöstöstä epäiltynä sai jatkoa viikonloppuna. Buffalo Billsin Ed Oliver on parhaillaan sellissä kotikaupungissaan Houstonissa.

Poliisi pysäytti autolla liikkeellä olleen Oliverin valtatiellä lauantaiyönä. Hätänumeroon oli tullut soitto autosta joka ”ei pysy kaistalla ja ajaa vaarallisesti”.

22-vuotiaalla Oliverille oli pysäytettäessä avoin oluttölkki jalkojensa välissä ja pikatesti osoitti hänen olevan juopunut. Konstaapeli epäili Oliverin nauttineen jotain muutakin ja tutki auton. Huumeita tai vastaavaa ei löytynyt, mutta sen sijaan luvaton pistooli.

Oliverin seura ei tässä vaiheessa kommentoi asiaa enempää ESPN:n mukaan.

Oliver on tällä hetkellä Montgomery County Jailissa. Vankilan verkkosivujen mukaan molempia pidätykseen johtaneita syitä epäillään tällä hetkellä rikkeiksi eikä varsinaisiksi rikoksiksi.