Ravit
V86

Keskiviikko 06.05. klo 21:30

V86 kisataan tänään Solvallan ja Bergsåkerin radoilla. Klo 21:30 alkavaa kierrosta ryyditetään mojovalla 837 kiloeuron bonuksella ja lähdöissä riittää pelillisen mielenkiinnon lisäksi urheilullista tasoa. Nopeatempoisesti kahdella radalla ajettava ravi-ilta sopii kotoa käsin jännäämiseen loistavasti. Keskiviikoksi on tarjolla kaksi tipsiä. Eilisistä tipseistä Nanny McPhee jäi pois, mutta Tiffany Stars sijoittui kakkoseksi ja toi mukavan lunastuksen sijapelistä.

V86, lähtö 7: #3 Highspirit

Yllättäen mailin spesialisti ja starttiraketti Highspirit ei ole alustavissa peliprosenteissa suosikki tähän lähtöön. Ruuna on kerennyt jo kunnioitettavaan 12 vuoden ikään, mutta nopeus ei ole kadonnut mihinkään. Startissa ruuna on edelleen lähtenyt kuin pyssyn suusta, eikä varsinkaan ulkopuolelta Troels Andersenin suojattia ole helppo ohittaa. Maili on Highspiritille ylivoimaisesti paras matka ja vaikka vastus on Macellerian johdolla kunnioitettavaa tasoa, on ruuna keulapsyykillä minun suosikkini tähän lähtöön. Pelisuositus on voittaja- ja sijapeliin.

V86, lähtö 8: #3 My Sweden

Keulaan taitaa aluksi sujahtaa myös suomalaistaustainen My Sweden. Mika Forssin taktiikka on sen jälkeen vielä avoin, mutta keulasta nuori ruuna on tehnyt vakuuttavia esityksiä. Tämän vuoden molemmat voitot ovat keulajuoksuilla. Kerran on ruuna jäänyt johtavan taakse oletettavasti voittovoimat tallella. Lisäksi tilillä on laukkajuoksu ja hyvä suoritus takarivin paikalta. Jättisuosikki Hail Mary on äärimmäisen vaikeasti lyötävissä millään juoksunkululla, mutta My Sweden maistuu sijapeliin keskiviikkona loistavasti.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS