Valkokankaan ja musiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Jennifer Lopez oli jo aiemmin ilmaissut paitsi halunsa myös aikeensa hankkia omistukseensa yksi baseballin historian maineikkaimmista seuroista New York Mets. Ensimmäinen yritys ei onnistunut, mutta nyt Lopez on samoilla apajilla uudestaan.

Lopez ja hänen aviomiehensä, entinen baseball-pelaaja Alex Rodriguez ovat New York Postin mukaan nyt tekemässä parannellun tarjouksen. Tarjouksen mukaan ostohinta olisi noin 1,8 miljardia euroa. Lehden tietojen mukaan kaupan järjestelyissä on taustalla investointipankki JP Morgan.

– Rahat on olemassa, tarjous on tulossa, lähde kertoi lehdelle.

Tarjous ei ole sikäli tuulesta temmattu, että Metsin nykyiset omistajat Fred ja Jeff Wilpon ovat useiden lähteiden mukaan halukkaat myymään. Ja lähteen mukaan Lopez on tosissaan asian suhteen.

– Hän on tehnyt selväksi, että tämä ei ole mikään PR-kampanja itselleen. Hän ja Alex toisivat tähtivoimaa seuraan suurimmalle markkina-alueelle, josta sitä puuttuu pahasti.