Tenniksen tähtipelaajien unelmaromanssi lopullisesti karilla – ”Olet yksinkertaisesti paha ihminen”

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios tunnetaan hankalana tapauksena, jonka tempaukset ja sanomiset aiheuttavat usein kanssapelaajissaankin negatiivisia reaktioita. Nyt Kyrgios on onnistunut ajamaan karille myös suhteensa tyttöystäväänsä, venäläiseen tähtipelaajaan Anna Kalinskajaan.

Parin suhteen alkamisesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta kaksikko on nähty yhdessä ainakin jo viime elokuussa. Nyt kaikki on kuitenkin ohi. Kalinskajan Instagramissa alkoi näkyä jo jokin aika sitten välirikkoon vihjaavia postauksia ja lopulta tämä ei jättänyt paljoa arvailujen varaan.

– Et ole paha poika, olet yksinkertaisesti paha ihminen, Kalinskaja kirjoitti nimeämättä suoraan kuitenkin kohdettaan.

Vahvistus tuli kuitenkin viikolla Instagramin Q&A-osion kautta.

– Erosimme. Emme ole ystäviä. Ymmärrän että olette hänen ystäviään ja se on hienoa, mutta en aio puhua hänestä. Kunnioittakaa minuakin ystävällisesti hiukan, Kalinskaja vastasi australialaisen News.comin mukaan.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!