UFC-ottelija erotti kolmen tappion jälkeen tiiminsä ja otti tilalle tyttöystävänsä – ”En tarvitse kehän kulmasta kuin vesipullon”

© Kuva: Getty Images

28-vuotiaan amerikkalaisen Mike Perryn UFC-ura on ottanut viime aikoina takapakkia, kun neljästä edellisestä ottelusta peräti kolme on päättynyt tappioon. Perry päätti, että on aika tehdä jotain ja antoi kertaheitolla kenkää koko valmennustiimilleen.

Perry on päätynyt siihen, ettei tarvitse ohjeita kehän kulmasta sen enempää ja sinne riittää tueksi yksi henkilö – hänen tyttöystävänsä Latory Gonzalez.

– Tyttöystäväni, vain hän. Ja ellei, niin hän ja hänen ystävänsä. En kuuntele ketään valmentajia juuri nyt, sellaisia valmentajia, jotka kertovat asioita, mutta eivät ole itse niitä tekemässä. He haluavat asiat tällä tavalla tai tuolla tavalla ja lopulta se on ihan toisin, Perry sanoi MMA Junkielle.

Vauhtiin päästyään Perry lyttäsi miltei täysin valmentajien merkityksen kehän äärellä kaikkineenkin.

– Kaikki mitä kulmasta tarvitsen, on joku ojentamassa minulle vesipullon, pyyhkimässä naamani ja panemassa jäitä niskaani, kun tulen erien välillä sinne, Perry listasi.

– Se [ottelu] ei luultavasti kestä enempää kuin viisi minuuttia ja silloin kaikki mitä tarvitsen, on pullollinen vettä. En tarvitse mitään neuvoja.