NFL-uransa vuonna 2017 päättänyt amerikkalaisen jalkapallon tähti Darren McFadden pidätettiin 2019 rattijuopumuksesta hyvin erikoisessa tilanteessa. Tapauksesta on nyt julkaistu videomateriaalia poliisien kameroista.

McFadden oli sammunut autonsa rattiin aurokaistalle Teksasissa, eikä miehen herättäminen ollut kaikista helpoin temppu. McFadden ei nimittäin herännyt, vaikka kolme poliisia töni miehen maasturia ja hakkasi sen ikkunoita.

– Onko hän elossa? yksi poliiseista kysyy pidätysvideolla.

Paniikin tilanteessa aiheuttaa auton nopea liukuminen päin ravintolan seinää. Poliisit rikkovat lopulta auton ikkunat ja repivät miehen ulos autostaan. McFadden luovutti vasta sitten, kun poliisi uhkaili häntä etälamauttimella.

Rattijuopumuksen lisäksi McFaddenia syytettiin poliisin vastustamisesta. Mies todettiin syylliseksi myös poliisin vastustamisesta ja hän istuikin helmikuussa 2020 neljä vuorokautta vankilassa.